Şehirlerarası ulaşım
Şehirlerarası ulaşım
Merhaba ben bu sene Gebze Teknik Üniversitesini tercih etmeyi düşünüyorum. İstanbul'a gidiş için en yakın durak, ulaşım yeri kampüse yakın mı? İstanbul'a gidiş-gelişlerde herhangi bir zorluk var mı? Cevaplarsanız sevinirim, teşekkürler.
Re: Şehirlerarası ulaşım
okula en yakın iett durağı 500 metre uzaklıkta, İstanbul tarafından gelen arkadaşlarımız ulaşımı 17b ,130ş,500t ve gebze harem dolmuşlarını kullanarak sağlıyo .Bunun dışında 17 b 'nin express seferleri oluyo.
500t ile gelirsek yürüyerek üniversiteye ulaşabilir miyiz ?
Teşekkürler bu arada
Gebze teknik üniversitesine kayıtlı olup da İstanbulda oturduğumuz zaman İstanbul Kart öğrenci tarifesinden yararlanabiliyor muyuz?
İstanbul kart öğrenciye tanımlanır üniversiteden bağımsızdır. Gebze Teknik Üniversitesi öğrencileri istanbul kart öğrenci tarifesinden yararlanabilir.gtü aday öğrenci yazdı: ↑Pzr Ağu 12, 2018 5:06 pmGebze teknik üniversitesine kayıtlı olup da İstanbulda oturduğumuz zaman İstanbul Kart öğrenci tarifesinden yararlanabiliyor muyuz?
-
500t ile gelirsek yürüyerek üniversiteye ulaşabilir miyiz ?
bunu ben de merak ediyorum, 500t ile ulaşım var mı?
YTU - mekatronik müh. mezunu - Yer : Eskişehir/Odunpazarı - seo uzmanı - gebze teknik yüksek lisans için üye